Argonne National Laboratory

Experimental Physics and
Industrial Control System

1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  <2017 Index 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  <2017
<== Date ==> <== Thread ==>

Subject: Re: Archiver: Problems with disconnected PVs
From: "Shankar, Murali" <mshankar@slac.stanford.edu>
To: "tech-talk@aps.anl.gov" <tech-talk@aps.anl.gov>
Date: Fri, 1 Sep 2017 16:39:54 +0000

>> This seems like it might be a CA client configuration issue

This is the most likely case. The engine prints out it's CAJ configuration on startup and you should be able to see this in your logs.


You can try a couple of things. You can pause/resume the PV's in question and see if they reconnect back. You can also look in the IOC's logs and see if there is anything interesting going there.


Regards,

Murali



Replies:
Re: Archiver: Problems with disconnected PVs Gabriel de Souza Fedel

Navigate by Date:
Prev: Re: C++ multi threaded application. Andrew Johnson
Next: Re: Archiver: Problems with disconnected PVs Gabriel de Souza Fedel
Index: 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  <2017
Navigate by Thread:
Prev: Re: Archiver: Problems with disconnected PVs Gabriel de Souza Fedel
Next: Re: Archiver: Problems with disconnected PVs Gabriel de Souza Fedel
Index: 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  <2017
ANJ, 01 Sep 2017 Valid HTML 4.01! · Home · News · About · Base · Modules · Extensions · Distributions · Download ·
· EPICS V4 · IRMIS · Talk · Bugs · Documents · Links · Licensing ·