Argonne National Laboratory

Experimental Physics and
Industrial Control System

1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  <2017 Index 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  <2017
<== Date ==> <== Thread ==>

Subject: Problem with EPICS
From: palak shimpee <pshimpee@gmail.com>
To: tech-talk@aps.anl.gov
Date: Fri, 3 Mar 2017 10:52:19 +0530
I have made a project SDD to communicate PLC with EPICS. There are 70 PVs and CSS contains 4 opi. But when I am running iocs and then open opi Runtime, still the PVs are shown disconnected and it it taking a lot of time to get connected.
Can I get a solution to improve the working of SDD tool and CSS tool?

Replies:
Re: Problem with EPICS Ralph Lange

Navigate by Date:
Prev: RE: memory leak after unloading of ca.lib Hill, Jeff
Next: Re: Problem with EPICS Ralph Lange
Index: 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  <2017
Navigate by Thread:
Prev: Hamamatsu sCMOS detectors andrew.wilson
Next: Re: Problem with EPICS Ralph Lange
Index: 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  2015  2016  <2017
ANJ, 03 Mar 2017 Valid HTML 4.01! · Home · News · About · Base · Modules · Extensions · Distributions · Download ·
· EPICS V4 · IRMIS · Talk · Bugs · Documents · Links · Licensing ·