g+
g+ Communities
Argonne National Laboratory

Experimental Physics and
Industrial Control System

1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  <20082009  2010  2011  2012  2013  2014  Index 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  <20082009  2010  2011  2012  2013  2014 
<== Date ==> <== Thread ==>

Subject: epics functions application problem
From: "师昊礼" <shl@ihep.ac.cn>
To: tech-talk@aps.anl.gov
Date: Wed, 9 Jan 2008 22:07:26 +0800
Hi, all

   I built an epics application, and I used two functions in it like this:
   
   #include <devLib.h>
   static long init(int pass)
   {
	int a=0;
	void (*pFunction)();
	pFunction = scan_record;
	........
	devConnectInterruptVME(SCAN_INT_NUMBER, pFunction, &a);
	devEnableInterruptLevelVME(SCAN_INT_LEVEL);

	return 0;
    }
   
   then, I past the compilation, but when I download the object file to the
target board, and there are the following errors:
  
   ld("../bin/RTEMS-mvme5500/power_supply.obj")
   Unresolved symbol: devConnectInterruptVME
   Unresolved symbol: devEnableInterruptLevelVME

any help is appreciated, thanks a lot!

Haoli Shi

Replies:
Re: epics functions application problem Kate Feng

Navigate by Date:
Prev: pilatusROI R1-3 released Mark Rivers
Next: VME Toaster - has anyone else experienced this? Gillingham, IJ (Ian)
Index: 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  <20082009  2010  2011  2012  2013  2014 
Navigate by Thread:
Prev: pilatusROI R1-3 released Mark Rivers
Next: Re: epics functions application problem Kate Feng
Index: 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  2002  2003  2004  2005  2006  2007  <20082009  2010  2011  2012  2013  2014 
ANJ, 02 Sep 2010 Valid HTML 4.01! · Home · News · About · Base · Modules · Extensions · Distributions · Download ·
· EPICSv4 · IRMIS · Talk · Bugs · Documents · Links · Licensing ·