g+
g+ Communities
Argonne National Laboratory

Experimental Physics and
Industrial Control System

1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  <20022003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014  Index 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  <20022003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014 
<== Date ==> <== Thread ==>

Subject: VXI driver support
From: faucett@lanl.gov (John Faucett)
To: tech-talk@aps.anl.gov
Date: Mon, 7 Jan 2002 14:49:02 -0700
I'm writing driver support for the KineticSystems V345 output register and using the V215 driver that comes with EPICS 3.13.4 as a pattern. This is my first try at a VXI module. The IOC is a KSC V150 and builds with hkbaja60 routines.

The drvVxi routine does not recognize that the V345 module is present. The vxiMemProbe call in open_vxi_device returns a status value of -1 for all logical addresses (the V345 is set to logical address 1). Therefore epvxiResourceMangerOK never becomes TRUE causing the device support to never fully initialize.

Is some sort of initialization for the V150 required before iocInit runs?


Replies:
RE: VXI driver support Jeff Hill

Navigate by Date:
Prev: Re: mbbiRecord undefined state Marty Kraimer
Next: RE: VXI driver support Jeff Hill
Index: 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  <20022003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014 
Navigate by Thread:
Prev: RE: Problems building 3.14.0beta1 Rarback, Harvey
Next: RE: VXI driver support Jeff Hill
Index: 1994  1995  1996  1997  1998  1999  2000  2001  <20022003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  2010  2011  2012  2013  2014 
ANJ, 10 Aug 2010 Valid HTML 4.01! · Home · News · About · Base · Modules · Extensions · Distributions · Download ·
· EPICSv4 · IRMIS · Talk · Bugs · Documents · Links · Licensing ·