g+
g+ Communities
Argonne National Laboratory

Experimental Physics and
Industrial Control System

2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  <20102011  2012  2013  2014  Index 2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  <20102011  2012  2013  2014 
<== Date ==> <== Thread ==>

Subject: missing monitors from boRecord
From: "Davidsaver, Michael" <mdavidsaver@bnl.gov>
To: <core-talk@aps.anl.gov>
Date: Tue, 23 Mar 2010 16:49:26 -0400
All,

It looks like the MLST (monitor last value) field of the boRecord is not
being initialized (always 0).  The problem occurs if VAL is initialized
to 1 by device support (MLST still 0).  Monitors are posted only if VAL
!= MLST.  So setting VAL to 0 from 1 (MLST still 0) won't post a
monitor, and writing 1 will post an extra monitor.

I think the correct action is to set MLST=VAL at the end of the
init_record.

Does this seem appropriate?


Michael



Replies:
RE: missing monitors from boRecord (patch) Davidsaver, Michael

Navigate by Date:
Prev: dbToRecordTypeH Benjamin Franksen
Next: RE: missing monitors from boRecord (patch) Davidsaver, Michael
Index: 2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  <20102011  2012  2013  2014 
Navigate by Thread:
Prev: dbToRecordTypeH Benjamin Franksen
Next: RE: missing monitors from boRecord (patch) Davidsaver, Michael
Index: 2002  2003  2004  2005  2006  2007  2008  2009  <20102011  2012  2013  2014 
ANJ, 02 Feb 2012 Valid HTML 4.01! · Home · News · About · Base · Modules · Extensions · Distributions · Download ·
· EPICSv4 · IRMIS · Talk · Bugs · Documents · Links · Licensing ·